TATRANSKÁ KOLEKCE 2017-2020!

Spolu se začátkem letní přípravy pro sezonu 2017/18 všech tatranských týmů je tu i zbrusu nová TATRANSKÁ KOLEKCE 2017-2020, která vznikla ve spolupráci se značkou Unihoc! Vše podstatné o variantách balíčků a způsobu objednání soupravy se dozvíte uvnitř článku!

TATRANSKÁ KOLEKCE 2017-2020 je tu, a ve spolupráci se značkou UNIHOC je vyladěná přesně pro potřeby nejúspěšnějšího tuzemského klubu! Protože chceme, aby se každý hráč, brankář, trenér, ale i fanoušek nejen prezentoval, ale i vypadal jako správný Tatraňák, je naším cílem obléci celý klub do jednotných tatranských barev - tedy červené a černé!

Do roku 2020 bude Tatran Střešovice distribuovat pouze níže zmíněné balíčky a naší společnou snahou bude, aby měl každý hráč sadu BASIC obsahující vycházkovou soupravu (která bude obsahovat logo klubu, iniciály hráče a číslo dresu) a tréninkový set - tričko, kraťasy, štulpny (stejný potisk) a brankářkou edici Tatranu. Pro zájemce o kompletní Tatranské vybavení je možnost balíčku SPECIAL, který navíc obsahuje tatranskou tašku a potítko.

JAK OBJEDNAT?
Balíčky si můžete předobjednat pomocí google formulářů (viz. níže) nejpozději do 30.5.. Distribuce první várky je očekávána na konec srpna letošního roku! Pro předobjednávky platí i speciální cena na klubovou obuv Unihoc (možnost vyplnit na konci formuláře).

GOOGLE FORMULÁŘE PRO VAŠE OBJEDNÁVKY:

HRÁČSKÝ FORMULÁŘ ZDE

BRANKÁŘSKÝ FORMULÁŘ ZDE

MOHU SI SOUPRAVU VYZKOUŠET?
Ano! Pokud máte zájem vyzkoušet si velikosti souprav a tréninkových setů, kontaktujte Miroslava Vybírala na tel.736 225 250 nebo ne emailu miroslav.vybiral@tatran.cz.

Předem děkujeme za Váš zájem a těšíme se na krásně a jednotně oděný Tatran!