Junioři vrátili bronzovou sérii do Stodoly!

Boj o bronzovou příčku letošního ročníku KB ligy juniorů vyvrcholí v ultimativním třetím utkání v neděli ve Stodole! Podrobnosti v článku.

JUNIOŘI VRÁTILI BRONZOVOU SÉRII DO STODOLY! 

Po sobotním výkonu by si moc lidí na návrat bronzové série do Střešovic nevsadilo, ale junioři to jak se říká "against the odds" dokázali! Opět to ale nebylo jednoduché, protože Ostrava do poloviny utkání tahala za delší konec. Pak však přišel velký comeback tatranského mládí v podobě obratu z 1:3 na 7:3, který junioři završili fantastickou třetí třetinou, kterou ovládli poměrem 4:0. 

Komentář trenéra Jirky Jakoubka: "Dneska jsme od půly zápasu začali hrát naši hru a dokázali jsme vrátit sérii zpět na Tatran. Musíe se dobře připravit, soupeř hraje výborně a jeho první pětka je smrtící."

Znamená to, že série o třetí místo se tak stěhuje zpět do Střešovic, kde se rozhodne o tom, kdo si po letošní dlouhé sezoně na krk pověsí bronzové medaile. Rozhodující utkání startuje v neděli 22.4. v 16:30 ve Stodole! Přijďte podpořit poslední elitní tatranský tým v bojích o cenný kov!

FOTOGALERIE ZE SOBOTNÍHO UTKÁNÍ ZDE!