Dorostenci obhájili mistrovský titul!

MISTŘI! Shrnutí zlaté cesty našic dorostenců, ohlasy trenéra a kapitána - to vše v článku!

DOROSTENCI OBHÁJILI MISTROVSKÝ TITUL!

Čtyři mistrovské tituly a jeden bronz! Taková je bilance dorosteneckých týmů Tatranu Střešovice v posledních pěti sezonách! To je bilance, kterou se v posledních letech nemůže pochlubit v žádné kategorii jen tak někdo! 

Letos, stejně jako v minulé sezoně, se nakonec vše sešlo ve prospěch našich dorostenců! Ti přidali v playoff tu pravou střešovickou bojovnost a došli si pro obhajobu mistrovského titulu. V osmifinálové skupině v Ústí nad Labem vybojovali druhé místo, které jim pro čtvrtfinále přidělilo FbC Hradec Králové. Se svým soupeřem si kluci poradili nejlépe ze všech osmi čtvrtfinalistů a po dvou přesvědčivých výhrách je čekalo semifinále s dobře známou Mladou Boleslaví. Zápas to byl velice těžký a vyrovnaný, ale Tatraňáci prokázali zkušenosti z minulé sezony a dotáhli utkání do vítězného konce. Ve finále s Florbal Ústí se jednalo o reprízu souboje v rámci osmifinálové skupiny, který svěřenci trenéra Vybírala prohráli 2:5. Do finálového utkání však nastoupili mnohem lépe a od druhé třetiny prakticky vymazali soupeřovu TOP pětku ze hry. Po strhujícím průběhu utkání, kdy v poslední minutě základní hrací doby mohly oba týmy strhnout vítězství na svou stranu následovalo prodloužení, ve kterém rozhodl Tomáš Navrátil o tom, že další dorostenecký titul míří do Střešovic! 

"Za mě neskutečný MČR! Jak na hřišti, mimo hřiště, prostě úplně všude jsme byli jako jeden tým. Od druhé třetiny jsme všichni věděli, kdo je na hřišti lepší a kdo kontroluje zápas. Zlatá tečka na konec, no prostě úžasný! Chtěl bych poděkovat všem hráčům, rodičům a především trenérům!" Takhle hodnotil dorosteneckou jízdu kapitán Vojta Pelech bezprostředně po utkání!

No a utkání hodnotil i hlavní trenér Míra Vybíral: "Obhajoba mistrovského titulu se po všech peripetiích podařila a my můžeme slavit! Neuvěřitelný výkon a od druhé třetiny jsme věděli, proč jsme tady a co chceme! Děkuji hráčům za fantastický výkon, fanouškům za podporu a soupeři za velmi kvalitná utkání v neuvěřitelném tempu v této kategorii. Děkuji všem, je to skvělý zážitek!"

Gratulujeme všem hráčům a děkujeme za příkladnou reprezentaci klubu! Tak příští rok ZLATTÝ HATTRICK? :)