Junioři v prvním semifinále těsně porazili Bohemians 11:10

Junioři Jiřího Jakoubka vedou v semifinálové sérii s Bohemians 1:0, druhou výhru mohou přidat již dnes, kdy se opět představí na půdě soupeře.

Zatímco mužům už skončila sezóna, junioři bojují o postup ze semifinále. V cestě za zlatým kovem jim aktuálně stojí FbŠ Bohemians DDM Praha 7,  na jejichž půdě v sobotu odstartovalo první semifinále. Přestože v něm tatranští junioři ze začátku vedli 2:0, soupeř později srovnali a i když Jakoubkův výběr vždy odskočil do vedení, Bohemians vyrovnalo. "Vyrobili jsme velké množství individuálních chyb, ale týmovým výkonem a obětavostí jsme dokázali urvat první bod. Zítra musíme být silnější," vyjádřil se po utkání Jakoubek. 

Zvrat přišel se začátkem poslední části, kdy šli poprvé v zápase do vedení i domácí, bylo to však poprvé a naposledy. Utkání došlo za stavu 10:10 do prodloužení, v jehož šesté minutě rozhodl pro Tatraňáky Matěj Havlas. V sestavě se objevili i hráči pravidelně nastupující za A-tým Tomáš Váňa, Jakub Kolísko a Ronald Gašparík. Druhé utkání se hraje již dnes od 20:00 opět na Děkance