Dorostenci B na Prague Tigers nestačili.

Jediný zápas čekal rezervu dorostu v sobotu 3.2. v Čakovicích. Kvůli odstoupení Benešova B již před sezónou a z nedostatku času předělat rozpisy zápasů se dorostenci střetli pouze s týmem Prague Tigers, který byl tentokrát nad jejich síly. Jejich výkonu chyběl hlavně drive do útoku.

Te7 Tatran Střešovice – Prague Tigers     2:6 (0:2,1:1,1:3)

Úvod zápasu se nesl v klidnějším duchu, Oba týmy se oťukávaly a čekaly na chyby soupeře. První se osmělili „tygři“. Linhart v brance Tatranu vydržel odolávat jen do 9.minuty. Útokům Tatranu naopak chyběla přímočarost a střelba. I nadějná přečíslení nekončily ohrožením branky z důvodu nepřesné nahrávky, nebo podklouznutí některého z hráčů. Ke konci první části navíc přišla nepozornost ve střídání hráčů Střešovic a zbytečné vyloučení. To soupeř přetavil ve dvoubrankové vedení. Chvilku po startu druhé třetiny navíc Prague Tigers přidali další trefu. To už Tatran probralo a jeho hráči alespoň opticky vyrovnali hru. A přišel i gól. Po polovině zápasu se prosadil sniper Petržilka. Střešovice ožily ještě více. Další branka do přestávky už nepřišla. Do poslední části nastoupili střešovičtí už jen na dvě formace. Místo kýženého snížení však nastala chyba v obraně a Tigers znovu odskočili. Šest minut před sirénou přišel time out pro tatranskou střídačku, ze kterého resultovala power play. Tu přetavil po dvaceti vteřinách ve snížení opět Petržilka. Další průběh hry bez brankáře už bohužel tak úspěšný nebyl. Ke konci zápasu pak skončily dva balónky v opuštěné svatyni Tatranu.

Branky a asistence: 23. a 40. Petržilka (Navrátil 2)

Vyloučení: 1:0, 12. Tatran 2min (špatné střídání)

Využití: 0:1

Sestava: Linhart – Levý, Navrátil, Háněl, Hádek, Matyáš V., Matyáš J., Petržilka, Bauer, Jáchym M., Eyem, Benda, Jareš a Miček.