TEKA novým hlavním partnerem Tatranu Střešovice!

Představujeme nového hlavního partnera Tatranu Střešovice pro letošní a příští sezonu - TEKA!

TEKA SE STÁVÁ HLAVNÍM PARTNEREM TATRANU!

Téměř dva roky nefigurovala žádná značka na pozici hlavního partnera klubu Tatran Střešovice. To se však pro zbytek probíhající sezony a soutěžní ročník 2018/19 změní! Jsme rádi, že můžeme oznámit partnerství se světově proslulou a stabilní značkou TEKA! 

Teka je světový lídr ve výrobě kuchyňských dřezů, baterií do kuchyní a koupelen. Zároveň Teka vyrábí vestavěné elektrospotřebiče jako jsou varné desky, mikrovlnky a vestavné trouby nejvyšší kvality. Nejprodávanější produkty značky TEKA naleznete na oficiálních webových stránkách. Teka je členem skupiny HERITAGE B, spolu s jinými světovými značkami jako jsou KUPPERSBUCH, Thielmann, Mofem a INTRA: 

K nově vzniklému partnerství se vyjádřil i sportovní ředitel Tatranu Střešovice Jiří Jakoubek: "Společnost Teka je světově uznávaná pro svá inovativní a komplexní řešení v oblasti kuchyní a koupelen. Stejně tak i Tatran je průkopníkem nových a neprozkoumaných možností se zárukou té nejvyšší kvality. Jsme rádi, že naše práce a filosofie zaujala takto významného partnera, který na sportovním poli vybírá pouze ty nejlepší!" 

Spolupráci s Tatranem okomentoval i jednatel společnosti TEKA pro Českou republiku Marek Jukovič: "Teka podporuje mladé sportovce, v ČR například lyžaře a hokejovou mládež. Letos jsme se z pozice hlavního partnera klubu rozhodli podpořit i Tatran Střešovice, který vnímáme jako přední český florbalový klub a lídra v práci s mládeží v ČR!" 

Nový název superligového týmu mužů pro aktuální a následující sezonu je tedy následující: 

TATRAN TEKA STŘEŠOVICE