Slovenská střela míří do Střešovic!

Další talentovaný slovenský mladík doplní řady elitních tatranských týmů! Přečtěte si o koho se jedná a jak svůj přesun do Střešovic vnímá.

SLOVENSKÁ STŘELA MÍŘÍ DO STŘEŠOVIC

Nedávno po tom, co se do Tatranu přesunul slovenský talent Ronald Gašparík, míří v jeho šlépějích další vycházející slovenská hvězdička. Je jí teprve patnáctiletý Ivan Tomčo, odchovanec FK Florko Košice, který hostoval v minulé sezoně v košickém ATU, kde dokázal v 8 utkáních, které odehrál v letošní sezoně, nasbírat úctyhodných 38 kanadských bodů (24 gólů + 14 asistencí). Ihned po přestupu se Ivan zařadí, ač věkem stále dorostenec, do tréninkové skupiny juniorů. 

Ivan již absolvoval s juniory letní přípravné soustředění a zúčastnil se i jednoho z turnusů Floorball Open Camps. "Je to pre mňa určite obrovská česť dostať šancu sa ukázať a zároveň je to motivácia a výzva zlepšovať sa a býť platným hráčom," hodnotí svůj přesun slovenský talent. No a jak vnímá své nové působiště? "Keď sa povie slovíčko Tatran tak sa mi hneď vybaví super partia chalanov, individuálny prístup trenérov a skvelé zázemie, kde mám možnosť zlepšovať sa do sýtosti. Je tu všetko o čom by som si pred pár mesiacmi moho lnechať len snívať."

Přestup nadějného mladíka doplňuje svými postřehy i sportovní manažer Jiří Jakoubek: "Ivan je velice talentovaný hráč, který potřebuje prostor k rozvoji, který mu v Tatranu jsme schopni nabídnout. Je důkazem toho, že jde cokoliv, pokud má člověk vůli něco objevovat mimo svou komfortní zónu!"