Junioři C si na posledním turnaji potrénovali oslabení

Juniorské "Céčko" letos již podruhé zavítalo na Stochov. Tentokrát však nebylo tak úspěšné jako na úvodním turnaji sezóny. S týmem Unhošti si kluci poradili, ale odvetu proti rezervě Panthers nezvládli. Na vině je velké množství vyloučení.

V sobotu 11.11. se naši neelitní junioři vydali na další z řady výletů po krásách Prahy a Středočeského kraje. Los je opět zavál na větrnou horku Stochov, kde se ten den konaly závody psích spřežení. Takže krom tradiční velké zimy se místním větrem neslo vytí smeček chlupatých čtyřnožců. V hale bylo na štěstí relativně teplo a tak nic nebránilo pokračování 3.ligy juniorů.

OpenCamps Tatran Střešovice C - FBC Jeleni Unhošť     8:2 (1:1,4:0,3:1)

Zápas týmů z opačných pólů tabulky se nakonec nesl dle papírových předpokladů, i když první třetina tomu úplně neodpovídala. Hned v prvním střídání sice využil Knotek Karaisovu přihrávku zpoza branky do velkého brankoviště. To však jakoby Tatran uspokojilo a jeho hra neměla dostatečné nasazení a požadovanou kvalitu, čehož soupeř z jednoho brejku dokázal využít. Druhé dějství to už byla v podání hráčů Střešovic jiná. Hned v páté vteřině si Kafkovo nahození srazil do vlastní branky jeden z obránců. Ve třetí minutě našla posila z "Áčka" Mochan úplně volného Vrtišku na středu a ten se nemýlil. Další trefu přidal parádní tečí Novotného střely Kafka. U pátého gólu, který padl v přesilové hře, si předchozí dvojice role prohodila a Novotný podstřelil z dálky míček pod nohou soupeřova brankáře. Závěrečnou část načal dalším přesným zásahem Kareis. Pak si vzal slovo Stach, který nejprve vybídl ke skórování při oslabení Vrtišku a pak našel přesným pasem na středu hřiště Mochana. Mezi tyto dvě trefy vměstnali svůj druhý a poslední gól i jeleni.

Branky a asistence: 1. Knotek(Kareis), 13. vlastní gól, 15. a 27. Vrtiška(Mochan, Stach), 17. Kafka(Novotný), 20. Novotný(Kafka), 26. Kareis(Vrtiška) a 32. Mochan(Stach)

Vyloučení: 1:3, 27. Štěpánek 2min(nedovolená vzdálenost)

Využití: 1:0

V oslabení: 1:0


OpenCamps Tatran Střešovice C - Panthers Praha B     1:3 (1:2,0:1,0:0)

Zápas, který nejvíce ovlivnilo množství vyloučení na straně Tatranu. Nemá cenu spekulovat kolik z nich opravdu bylo. Bohužel díky nim se hráči Střešovic vůbec nedostali v prvních dvou třetinách do tempa utkání. První prohřešek, po kterém následovalo trestné střílení, ještě Tůma v bráně přestál bez úhony. Následující přesilovka však přinesla vedení Pantheru. Ti záhy odskočili o dvě trefy. Pak přišlo první vyloučení Tatranu do tří v zápase, které se štěstím jeho hráči přestáli. Ba dokonce Kareis ihned po návratu z trestné lavice našel Staňka a ten korigoval. Vstup do druhé třetiny ale přinesl opět ne důraz v obraně a navýšení vedení Panthers. Pak přišlo druhé oslabení ve třech. Tentokrát dokonce minutu a 55 vteřin. I tentokrát to obrana včele se skvělým Tůmou přežila. Jenže s návratem druhého vyloučeného následoval další trest a další oslabení. Až v poslední části se naplno rozjela ofenzivní hra Tatranu. Bohužel shořela na koncovce. Hráči si připravili několik stoprocentních šancí, ale nakonec se nenašel nikdo, kdo by dokázal dostat míček za soupeřova brankáře a to ani při závěrečné power play.

Branky a asistence: 9. Staněk(Kareis)

Vyloučení: 6:1, 2. Mochan 2min(sekání), 6. Bareš 2min(špatné střídání), 7. Kareis 2min(bránění ve hře), 19. Vrtiška 2min(blokování hole) 19. Kareis 2min(vysoká hůl) a 21. Stach 2min(sekání)

Využití: 0:1

Sestava: Tůma - Stach, Lánský, Vrtiška, Kareis, Knotek, Bareš, Mochan, Novotný, Štěpánek, Kafka, Staněk