Liga elévů 12.11.2017

Elévové se utkají do třetice všeho dobrého.

Tatran Střešovice

V neděli (12.11. 2017) sehrajeme turnaj v hale Unihoc Aréna (Na Kotlářce 1, Praha 6). První utkání hrajeme proti Florbal Jesenice Pětky a to od 11.00 a poté se od 12.20 utkáme s Black Angels 08. Dále nás bude ještě čekat zápas o umístění, avšak v kolik, bude záležet na našem umístění ve skupině. Sraz na první zápas bude nejpozději v 10:00 v hale. Nezapomeňte si s sebou věci na florbal (tj. sálovou obuv, florbalku, míček, dresy, kraťasy, pití), věci na osprchování a nějakou svačinku. Kdo ještě nemá dres, tak si vezme červené a černé triko.

Nominace: Lovíšek, Pavlac, Žilka, Kučera, Fiala Jan, Škácha, Šťěňha, Schindler, Weis, Koutný, Ryšavý, Ohanka.
Kontaktní osoba: Adam Tlapák (774 338 573)
Doprava: Děkujeme všem, kteří nabídli pomoc s dopravou. V případě problému s dopravou kontaktujte Adama Tlapáka.

Tento turnaj pořádáme, budeme tedy rádi za jakoukoli pomoc. 


XPS Network Tatran Střešovice

V neděli (12.11. 2017) sehrajeme turnaj v hale Unihoc Aréna (Na Kotlářce 1, Praha 6). První utkání hrajeme proti Orka Čelákovice a to od 9.00 a poté se od 11:40 utkáme s T.B.C. Králův Dvůr. Dále nás bude ještě čekat zápas o umístění, avšak v kolik, bude záležet na našem umístění ve skupině. Sraz na první zápas bude nejpozději v 8.15 v hale. Nezapomeňte si s sebou věci na florbal (tj. sálovou obuv, florbalku, míček, dresy, kraťasy, pití), věci na osprchování a nějakou svačinku. Kdo ještě nemá dres, tak si vezme červené a černé triko.

Nominace: Bešík, Haasz, Matouš, Kryl, Draslar, Moravec, Mařík, Kuběna, Liška, Kříž, Hanák, Doubek J.
Kontaktní osoba: Martin Czeczinkar (773 241 576)
Doprava: Děkujeme všem, kteří nabídli pomoc s dopravou. V případě problému s dopravou kontaktujte Martina Czeczinkara.

OpenCamps Tatran Střešovice

V neděli (12. 11. 2017) sehrajeme turnaj v hale SH Králův Dvůr (Nad stadionem 250, Králův Dvůr u Berouna). První utkání hrajeme proti Prague Tigers Striped a to od 9:40 a poté se od 11:00 utkáme s FBŠ Bohemians DDM Praha 7. Dále nás bude ještě čekat zápas o umístění, avšak v kolik, bude záležet na našem umístění ve skupině. Sraz na první zápas bude nejpozději v 8:55 v hale. Nezapomeňte si s sebou věci na florbal (tj. sálovou obuv, florbalku, míček, dresy, kraťasy, pití), věci na osprchování a nějakou svačinku. Kdo ještě nemá dres, tak si vezme červené a černé triko.

Nominace: Pavlík, Klement, Kuthan O, Kuthan V, Dolanský, Fiala O, Lištiak, Lang, Šlajchrt, Nohejl, Rauš, Peterka.
Kontaktní osoba: Martin Czeczinkar (773 241 576) Pavel Hudík (608 275 695)

Doprava: Děkujeme všem, kteří nabídli pomoc s dopravou. V případě problému s dopravou kontaktujte Martina Czeczinkara. Jelikož tento turnaj pořádáme, budeme rádi za jakoukoli vaší pomoc.