ČTVRTSTOLETÍ VZPOMÍNEK: Vydáváme kroniku střešovického florbalu!

V loňském roce jsme příhodně ve sváteční listopadový den oslavili 25 let existence florbalu ve Střešovicích. Ve čtvrtek 9.11. dojde ke slavnostnímu odhalení kroniky, která celou tuto krásnou éru plnou úspěchů mapuje!

TATRAN 25. KNIHA O ČESKÉM FLORBALOVÉM FENOMÉNU

Přesně takový titul nese první knižní publikace svého druhu! Jedná se o kroniku mapující éru nejúspěšnějšího florbalového oddílu, majitele šestnácti ligových titulů a klub, ve kterém spolu po jednom boku hráli teď již legendy českého florbalu - TATRAN STŘEŠOVICE! 

V minulém roce jsme ve čtvrtek 17.listopadu oslavili ČTVRTSTOLETÍ FLORBALU VE STŘEŠOVICÍCH. V rámci příprav na výroční akci však započala i tvorba této kroniky, která bude odhalena ve čtvrtek 9. listopadu ve 21:00 restauraci na Hamru Braník. Celá akce se uskuteční v rámci veteránského turnaje Floorball Prague Masters, kterého se většina střešovických legend již poněkolikáté účastní.    

Kniha je prošpikována zajímavými sportovními příběhy v hlavní roli se střešovickými ikonami jako Martin Vaculík, Juraj Šádek, Vladimír Fuchs, Milan Fridrich, Tomáš Kafka, Zdeněk Krupička a další! Příběhy jsou doplněny stovkami archivních fotografií a zajímavými statistikami. Vše dohromady tvoří první publikaci svého druhu. TATRAN JAKO PRVNÍ FLORBALOVÝ KLUB KNIŽNĚ ZMAPOVAL SVOU HISTORII

KDE BUDE KNIHA K DOSTÁNÍ? 

Kniha bude k prodeji v neděli 12. listopadu na Tatranu v rámci VŠFS FLOORBALL DAY, a po celou dobu turnaje Prague Masters počínaje jejím křestem ve čtvrtek 9. listopadu v restauraci na Hamru!