Ženy B na prvním turnaji dvakrát remizovaly

Do sezóny dnes vstoupil tatranský tým "maminek" posílený o několik juniorek a předvedl, že letos bude vozit body pravidelně. Cílem týmu by měl letos být klidný střed tabulky a možná i trochu více, ale to ukáží až další turnaje.

V domácí hale Unihoc aréně začala sezóna pro ženy B. Los jim přisoudil jiné dvě rezervy a to "Céčko" Vinohrad a "Béčko" Texasu.

TJ Sokol Královské Vinohrady C - Tatran Střešovice B     5:5 (2:0,2:3,1:2)

Hráčky Vinohrad posílené ranní výhrou 21:0 vstoupily dominantně i do utkání s Tatranem. Po první třetině po zásluze vedly o dvě branky. Na začátku druhého dějství přidaly třetí přesný zásah. Pak ale Kruberová unikla po pravém křídle a střelou k levé tyči nastartovala ofenzivu týmu Tatranu. SKV sice odskočilo opět na rozdíl tří branek, na to ale zareagovala Vlachová přesnou střelou od levého mantinelu. Třetí přesná trefa Tatranu přišla po skvělém napadání Kruberové a Kašparové, která přihrála Cábové na hranici velkého brankoviště a ta se nemýlila. Boj o vyrovnáni ve třetí třetině završila Lovíšková. Vinohrady ovšem okamžitě přepnuly na vyšší rychlostní stupeň a jinak skvěle chytající Císařová byla tři minuty před koncem překonána popáté. Tatranky si ovšem schovaly odpověď na poslední minutu. Šmolcnopová našla z pozice obránce cross pasem Cábovou a té střela parádně sedla a vyrovnala.   

Branky a asitence: 16. Kruberová(Cábová), 19. Vlachová, 21. a 36. Cábová(Kašparová, Šmolcnopová) a 32. Lovíšková

Bez vyloučení


Tatran Střešovice B - FBC Texas B     6:6 (3:2,0:2,3:2)

Do druhého utkání naopak dobře vstoupily hráčky Tatranu. Ve 2.minutě trefila Lovíšková ze vzduchu přihrávku Řeháčkové. Texas ale vzápětí vyrovnal. Tato situace se ještě jednou opakovala, jelikož i na druhý zásah Lovíškové soupeřky bleskově odpověděly. Účet třetiny pak uzavřela schovaná střela Krejčové od půlky hřiště. Druhé dějství však naprosto ovládl Texas. Tatranu jakoby trochu došly síly. Na úvod třetí části odskočil Texas na rozdíl dvou branek. Na to ale zareagovala kontaktním gólem Nižňanská povedenou střelou z levé strany. Hráčky Texasu však znovu odskočily Tatranu o dva. Ani tato situace ale Tatranky nepoložila. Dvě minuty před koncem se po individuální akci důrazem v brankovišti prosadila Šmolcnopová a vyrovnání přinesla power play Tatranu. Svůj hattrick završila dorážkou opět z brankoviště kapitánka Lovíšková.

Branky a asistence: 2., 5. a 36. Lovíšková(Řeháčková, Šmolcnopová, Vlachová), 9. Krejčová(Kašparová), 29. Nižňanská(Jančíková) a 35. Šmolcnopová

Bez vyloučení


Sestava: Císařová - Vlachová, Lexová(1.zápas), Staňková, Šmolcnopová, Kruberová, Cábová, Kašparová, Lovíšková, Jančíková, Řeháčková, Krejčová, Houžvičková(1.zápas) a Nižňanská(2.zápas)