Spouštíme marketingovou kampaň TATRAN PLAYER!

Po úvodních "ochutnávkových" videích na Floorball Czech Open definitivně rozjíždíme zbrusu novou marketingovou kampaň TATRAN PLAYER. Na co se můžete těšit si přečtěte v novém článku!

MARKETINGOVÁ KAMPAŇ TATRAN PLAYER

TATRAN PLAYER je nová marketingová kampaň Tatranu Střešovice, jejíž hlavním cílem je informovat širokou veřejnost o tréninkových metodách, zázemí a zákulisí klubu prostřednictvím klubových komunikačních kanálů - sociální sítě (facebook, youtube, instagram), web.  

Během letošního Floorball Czech Open jste již mohli vidět úvodní dvě videa kampaně, která představovala poslední úspěch elitního střešovického týmu a hlavní výsady tatranské akademie. 

HLAVNÍ CÍLE KAMPANĚ

Proč jsme vůbec kampaň TATRAN PLAYER spustili přiblíží marketingový pracovník Honza Volák: "Již v loňské sezoně jsme oproti ostatním superligovým klubům kladli mnohem větší důraz prezentaci tatranské akademie, zázemí pro elitní týmy a tatranského know-how obecně. To, co v Tatranu spoluvytváříme, vnímáme jako výjimečné, a proto chceme, aby o dění v Tatranu věděla více široká, a nejen florbalová, veřejnost. Marketingová kampaň TATRAN PLAYER tedy slouží k tomu, abychom našim fanouškům, florbalovým nadšencům, ale i široké veřejnosti přiblížili tatranské know-how, abychom odprezentovali atraktivní prostředí a kvalitní podmínky pro rozvoj hráčů, abychom inspirovali svou filosofií ostatní tuzemské či zahraniční subjekty a v neposlední řadě abychom budovali jméno značky TATRAN STŘEŠOVICE."

Sleduj #tatranplayer a #zažijtatran  

NA CO SE TĚŠIT?

Hlavním prvkem kampaně budou TATRAN PLAYER videa shromážděná na klubovém youtube v záložce TATRAN PLAYER a také na novém webu! Obsahem těchto videí bude již zmiňované zázemí, tatranské tréninkové know-how, zkrátka vše, čím během svého rozvoje každý Tatraňák prochází! V nejnovějším videu v této sekci vám představujeme, jak probíhají tatranské RANNÍ TRÉNINKY

Dále se můžete těšit na  výuková videa TATRAN ACADEMY FLOORBALL CHANNEL, která budou pod kampaň TATRAN PLAYER rovněž spadat!  

Dále se můžete těšit na TOP akce v podání tatranských hráčů, které pro vás vystřihneme přímo z XPS Network, který v letošní sezoně používáme ještě intenzivněji, než v té minulé! Připravujeme i řadu rozhovorů s hráči napříč celou sportovní strukturou, to znamená od nejmladších hráčů akademie, až po ty nejzkušenější hráče elitních týmů. To vše v kampani TATRAN PLAYER, tak sledujte naše sociální sítě a web a buďte v obraze. 

Sleduj #tatranplayer a #zažijtatran