TATRAN A TEIT: Rozšiřujeme spolupráci!

V loňském roce jsme úspěšně zahájili spolupráci se sportovně-zdravotním centrem TEIT Fitlab! Po úvodní stovce vyšetřených Tatraňáků přinášíme v přehledné grafice výsledky a řešení, které spolu s TEITem připravujeme!

FYZIOTERAPEUTI Z TEIT FITLAB NA PONDĚLNÍCH TRÉNINCÍCH!

TEIT Fitlab je sportovně-zdravotní centrum, s kterým spolupracujeme od počátku roku 2017. Za tu dobu se v závěsném systému REDCORD Neurac Medical® nechalo vyšetřit více než 120 tatraňáků včetně hráčů našeho A týmu. Výsledek?

 Podle výstupů z diagnostik, které zaštítil i Doc. MUDr. Vojtěch Havlas PhD. je rozhodně na čem pracovat. Jen 13 % hráčů totiž netrpí výraznějšími obtížemi pohybového aparátu. Z tohoto důvodu jsme se rozhodli ve spolupráci s TEIT Fitlab pokračovat a jednou týdně cvičit speciální kompenzační cvičení přímo u nás ve Střešovicích. Jak to bude probíhat?


Každé pondělí od 15:00 do 19:00 bude v prostoru za brankou připraven fyziotrenér TEIT. Na základě vstupní diagnostiky REDCORD Neurac Medical® pak bude přihlášeným hráčům korigovat kompenzační cvičení s cílem odstranění svalových a stranových dysbalancí. Hráči se na cvičení budou přihlašovat přes přihlašovací formulář v hale nebo přes recepci TEIT. Kapacita cvičení bude maximálně 6 osob a přihlášení bude závazné. 

Cena cvičení je 200Kč. Hráči dostanou vždy úkoly na doma a další týden fyzioterapeut zkontroluje jejich progres. Věříme, že tato cvičení pomohou snížit riziko zranění zlepšit hráčovo ovládání těla. Pokud jste tedy ještě neabsolvovali vstupní diagnostiku pohybového aparátu, doporučujeme tak učinit. Hráči Tatranu mají při prokázání členství v TEIT Fitlab (Vyskočilova 1326/5, Praha 4) slevu 450Kč.

Pokud vás zajímá rozbor diagnostiky pohybového aparátu více, dostavte se na rodičovské schůzky začátkem září. Fyzioterapeuti TEIT, zde budou mít prezentaci výsledků a představení koncepce kompenzačního cvíčení.