Zdvojnásobili jsme počet ranních tréninků!

Tatranské ranní tréninky pokračují a to hned ve dvojnásobném počtu! Více informací v článku.

Fenomén ranních tréninků, které jsme v Tatranu v loňské sezoně spustili, pokračuje. Zatímco v minulé sezoně byly pro střešovické hráče k dispozici 2 tréninky při svítání, v letošním roce čeká Tatraňáky hned dvojnásobná porce! Kromě pátečního dne se totiž mohou těšit na každodenní ranní trénink. Podívejte se, jak budou ranní tatranská ptáčátka trénovat:

 

PONDĚLÍ: kompletní dívčí struktura + ročníky 2010 – 2006 (dobrovolně)

ÚTERÝ: starší žáci + vybraní mladší žáci

STŘEDA: junioři + muži

ČTVRTEK: dorostenci

 

Všechny ranní tréninky startují v 6:15 a trvají přesně 60 minut. Každý trénink bude mít nově svého garanta, který zodpovídá za to, že na tréninku budou přítomni trenéři zúčastněných kategorií. Tréninky začínají v pondělí 11.9.

 

GARANTI RANNÍCH TRÉNINKŮ + ÚVODNÍ TRÉNINKY

PONDĚLÍ 11.9.: Martin Czeczinkar

ÚTERÝ 12.9.: Miroslav Vybíral

STŘEDA 13.9.: Jiří Jakoubek

ČTVRTEK 14.9.: Marek Michálek

 

Novinkou letos bude model snídaní či drobných svačin, které vloni zajišťoval hlavní trenér. Od letoška však bude tato zodpovědnost delegována na hráče, kteří se budou v nošení drobného občerstvení na cestu do školy pravidelně střídat.

 

K ranním tréninkům řekl své i sportovní ředitel Tatranu Jirka Jakoubek: „Ranní tréninky jsou skvělou příležitostí, jak mladým sportovcům ukázat, že jde trénovat i ráno před školou nebo před prací. Vloni si u nás získaly velkou popularitu a tak jsme se rozhodli jejich počet rozšířit a skrze garanty tréninků udržet i nadále jejich vysokou kvalitu.“