Tatran otevírá mužskou kategorii U23

Přečtěte si o velké organizační novince v elitních týmech, kterou chystáme na příští sezonu! Protože chceme vytvořit maximální možnou kontinuálnost tatranské akademie a tatranských elitních týmů, vytváříme novou mužskou kategorii U23! Více informací uvnitř článku!

NOVÁ MUŽSKÁ KATEGORIE U23


Letní příprava tatranských elitních týmů je v plném proudu a v rámci ní vznikla i nová mužská kategorie v tatranských týmech - U23, ve které chceme dávat příležitost našim odchovancům, kteří ještě nejsou výkonostně připraveni na Tipsport Superligu. Druhým účelem kategorie je příležitost pro hráče střešovického A-týmu rozehrát se po dlouhodobém zranění či nemoci.

TRÉNINKY


Tréninky kategorie U23 budou probíhat společné s U19, tedy se střešovickými juniory. Od tohoto sloučení si slibujeme vzájemné obohacení obou skupin a zvýšení kvality tréninkových jednotek.

REALIZAČNÍ TÝM A ZÁPASY


Trenérský tým kategorie U19 povede i zápasy U23. Nově vzniklý tým bude přihlášen do nejnižší mužské soutěže s tím, že do budoucna budeme chtít prosadit nasazení týmu do divize. Během roku tým bude hrát přátelské zápasy se superligovými a prvoligovými týmy tak, aby zůstal v konfrontaci s českou špičkou.

VYJÁDŘENÍ ŠÉFTRENÉRA JIŘÍHO JAKOUBKA


“Rozvoj hráče rozhodně nekončí v jeho 19ti letech a proto cítíme, že je potřeba rozvíjet hráče, kteří se v 19ti nedostanou do našeho elitního týmu. Tito hráči budou nadále trénovat jak jsou zvyklí, hrát společně zápasy a budou mít jasně stanovené cíle rozvoje. Věříme, že tímto krokem pomůžeme hráčům, kteří chtějí nadále rozvíjet svůj potenciál.”.