TATRAN Cup mladších žáků elévů

Po úvodním víkendu letošního patnáctého ročníku tradičního florbalového turnaje Tatran Cup, kdy na dvou halách bojovaly týmy v kategoriích starších žáků a dorostenek, se nyní turnaj přehoupl do své druhé poloviny! O víkendu 27.-28.5. totiž budou Střešovice plné malých florbalistů - konkrétně mladších žáků a elévů!

O víkendu 26.-28.5.. se uskuteční druhá vlna již patnáctého ročníku tradiční série turnajů Tatran Cups! Po starších žácích a dorostenkách budou v rámci druhého víkendu bojovat týmy v kategoriích MLADŠÍCH ŽÁKŮ a ELÉVŮ!
Celá akce bude probíhat za finanční podpory MHMP!

HRACÍ ČAS:
Elévové a mladší žáci: zápasy v zákl.skupině a skupině (o 9-12) 2*15 min. hrubý čas (poslední 2 min. čistý čas), zápasy play-off 2*15 min. čistý

HRACÍ SYSTÉM:
Čtyři tříčlenné skupiny hrané systémem každý s každým, dále 1. a 2. tým z každé skupiny do čtvrtfinále a následně utkání o konečné umístění (každý 3 utkání v play-off), 3. týmy ze skupin hrají ve skupině každý s každým o konečné umístění (každý tým 3 utkání). Za výhru 3 body, za remízu 1 bod. V zápasech play-off v případě remízy série 3 trestných střílení do rozhodnutí.

ELÉVOVÉ:
Tatran Střešovice I., Tatran Střešovice II., TJ Znojmo, AC Sparta Praha, FBC Plzeň, Sokol Pardubice, FB HURRICAN KARLOVY VARY, FBC Liberec, FC Bučis Team, Technology Florbal MB, Florbal Ústí, Black Angels

MLADŠÍ ŽÁCI:
Tatran Střešovice I., Tatran Střešovice II., TJ Znojmo, AC Sparta Praha, FBC Plzeň, Sokol Pardubice, FB HURRICAN KARLOVY VARY, FBC Liberec, FC Bučis Team, Technology Florbal MB, Black Angels I., Black Angels II.